ПИНЧО СЪС САЛАТА ОТ РИБА ТОН И ГАМБА /PINCHOS/
Продукти
1франзела
2с.л.майонеза
2с.л.грах
1малък картоф
1маринована пиперка
1/4глава лук
1сварен морков
1консерва риба тон
2сварени яйца
зелени маслини
гамби
1скилидка чесън
1ч.л.зехтин
Франзелата се нарязва на филийки,които леко се препичат.Намазват се със малко зехтин и скилидката чесън.Приготвя се салатата от майонезата,граха,нарязания на кубчета и сварен картоф,лука накълцан на много ситно,моркова на кубчета,нарязано на ситно 1яйце,пиперката на малки ивички,консервата от риба тон/приготвя се на принципа на руска салата/Лъжица от салатата се слага върху препечена филийка.На клечка за зъби се забучват 1зелена маслина 1сварена и обелена гамба и се забучва по средата на хлебчето.Полова се с няколко капки зехтин,поръсва се с настъргано яйце.
ПИНЧО |
1франзела
2с.л.майонеза
2с.л.грах
1малък картоф
1маринована пиперка
1/4глава лук
1сварен морков
1консерва риба тон
2сварени яйца
зелени маслини
гамби
1скилидка чесън
1ч.л.зехтин
Франзелата се нарязва на филийки,които леко се препичат.Намазват се със малко зехтин и скилидката чесън.Приготвя се салатата от майонезата,граха,нарязания на кубчета и сварен картоф,лука накълцан на много ситно,моркова на кубчета,нарязано на ситно 1яйце,пиперката на малки ивички,консервата от риба тон/приготвя се на принципа на руска салата/Лъжица от салатата се слага върху препечена филийка.На клечка за зъби се забучват 1зелена маслина 1сварена и обелена гамба и се забучва по средата на хлебчето.Полова се с няколко капки зехтин,поръсва се с настъргано яйце.
Няма коментари:
Публикуване на коментар