.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове BGtop Follow Me on Pinterest

Авторство

АВТОРСТВО
Всички текстови,снимкови и графични материали,публикувани в блога,са собственост на Вкусно и сладко кулинарни рецепти и неговият автор и са обект на авторско право по смисъла на закона за авторско право и сродните му права(ЗАПСП). Не се допуска цитиране,споделяне на съдържание от блога без разрешение от автора му,като при разрешение ,задължително се посочвана  източника и се добавя  прилежащ,работещ линк/хипер-връзка/ към www.tania-goleva.blogspot.com
Всяко неразрешено ползване,копиране на съдържание,копиране на снимки и използването им за търговски цели,реклама,трафик към друг сайт,без знанието и изричното позволение на собственика им,се счита за нарушаване на авторските права и ще се преследва по предвидения от закона ред.При желание да ползвате част от съдържанието на блога,може да се свържете с  автора.
За контакти: goleva73@abv.bg

 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
     ***Нагла кражба на интелектуална собственост!!!

Всички рецепти и фотографии в този блог: https://zexragunay.wordpress.com/ са копирани/откраднати. Захра Гюнай се представя за автора на моите рецепти и фотографии, представя  се и за страстен кулинар и фотограф а не може да покаже ,нищо приготвено от себе си а само копирано/откраднато!
Дамата е решила,че щом си е кръстила блога Вкусно и сладко,може да краде безнаказано от този блог!!! Ето я и въпросната кулинарка Захра Гюнай ↓↓↓↓↓↓↓   А блогът и е този   :https://zexragunay.wordpress.com/ .
На 13 02.2017 всички копирани/откраднати рецепти и фотографии са свалени/забранени в резултат на нарушение на авторско право( DMCA).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Всички текстови,снимкови и графични материали,публикувани в блога,са собственост на Вкусно и сладко кулинарни рецепти и неговият автор и са обект на авторско право по смисъла на закона за авторско право и сродните му права(ЗАПСП). Не се допуска цитиране,споделяне,копиране на съдържание от блога без разрешение от автора му,като при разрешение ,задължително се посочвана източника и се добавя прилежащ,работещ линк/хипер-връзка/ към www.tania-goleva.blogspot.com

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...