.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове BGtop Follow Me on Pinterest

За мен

.Приветствам ви с добре дошли във Вкусно и сладко кулинарни рецепти - моят кулинарен свят.Хората,пък и аз съм свикнала да ме наричат Таня,но всъщност официално и по документи съм Стоянка.Какво да ви кажа за себе си?
 Умерено луда бургазлийка на 40+ много енергична и емоционална жена,съпруга и майка на две+едно деца (момиче,момче и  пинчер).По професия съм търговец а по душа музикант.Готвенето и храната,като усещане е моя страст, не съм професионалист а и не претендирам за такава.Обожавам да експериментирам с непознати за мен продукти,билки и подправки а най-хубавото е,че винаги се намират смели дегустатори,готови да опитат, моите експерименти.Домошар съм,радват ме обикновени неща,като сладки приказки на чаша вино със семейството ми. За мен няма по-хубаво нещо от уханието на домашно приготвена храна,споделена с любими хора,приготвена с мерак,мъничко магия и щипка любов. В моето кулинарно местенце, ще намерите рецепти и идеи за вкусна, домашно приготвена от мен храна, любими ястия на моето семейство,много десерти и сладки изкушения,рецепти от стари кулинарни книги,мои среднощни вдъхновения и авторски рецепти, вдъхновени от кулинарни списания,любими кулинарни блогове и бабини тефтери, но задължително с мои импровизации.Ценя класиката в кухнята,но се опитвам да избягам от нея.Такъв е и живота,вкусът му е ту солен,ту сладък,понякога е горчив и кисел,но никога класически и стандартен. Ще се радвам ,ако моите  рецепти ви допаднат!

Няма коментари:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Всички текстови,снимкови и графични материали,публикувани в блога,са собственост на Вкусно и сладко кулинарни рецепти и неговият автор и са обект на авторско право по смисъла на закона за авторско право и сродните му права(ЗАПСП). Не се допуска цитиране,споделяне,копиране на съдържание от блога без разрешение от автора му,като при разрешение ,задължително се посочвана източника и се добавя прилежащ,работещ линк/хипер-връзка/ към www.tania-goleva.blogspot.com

Follow by Email

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...