ПИНЧО С БЕКОН,СИРЕНЕ И ГЪБКА
Продукти
за 4броя
4 малки филийки черен хляб
4гъби
1маринована капия
зелени маслини
4лентички бекон
70гр сирене
1скилидка чесън
1с.л.зехтин
20гр.кашкавал
сол,черен пипер
за соса
2с.л.майонеза
1/2с.л.кисело мляко
щипка чесън на прах
Гъбите се посоляват и се запичат с парченца кашкавал във загряна фурна на 230 градуса за около 10 минути.
Нарязва се сиренето на парчета,колкото е широк бекона.Взема се лентичка бекон и се увива внимателно около сиренето.Препичат се в тефлонов тиган от всички страни.Изважда се върху чиния с постлана салфетка.
Филийките се препичат и още топли се намазват със зехтин и чесън.
На клечка забучете първо резенче капия.След това набучете бекона със сиренето,маслината,гъбката.Шишчето се забучва върху хлебчето и леко се полива се сос чеснов сос.
Пинчо с бекон,сирене и гъбка |
за 4броя
4 малки филийки черен хляб
4гъби
1маринована капия
зелени маслини
4лентички бекон
70гр сирене
1скилидка чесън
1с.л.зехтин
20гр.кашкавал
сол,черен пипер
за соса
2с.л.майонеза
1/2с.л.кисело мляко
щипка чесън на прах
Гъбите се посоляват и се запичат с парченца кашкавал във загряна фурна на 230 градуса за около 10 минути.
Нарязва се сиренето на парчета,колкото е широк бекона.Взема се лентичка бекон и се увива внимателно около сиренето.Препичат се в тефлонов тиган от всички страни.Изважда се върху чиния с постлана салфетка.
Филийките се препичат и още топли се намазват със зехтин и чесън.
На клечка забучете първо резенче капия.След това набучете бекона със сиренето,маслината,гъбката.Шишчето се забучва върху хлебчето и леко се полива се сос чеснов сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар