.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове BGtop Follow Me on Pinterest

събота, 3 март 2012 г.

ПИНЧО С БЕКОН СИРЕНЕ И ГЪБКА

ПИНЧО С БЕКОН,СИРЕНЕ И ГЪБКА
Пинчо с бекон,сирене и гъбка
Продукти
за 4броя
4 малки филийки черен хляб
4гъби
1маринована капия
зелени маслини
4лентички бекон
70гр сирене
1скилидка чесън
1с.л.зехтин
20гр.кашкавал
сол,черен пипер
за соса
2с.л.майонеза
1/2с.л.кисело мляко
щипка чесън на прах

Гъбите се посоляват и се  запичат с парченца кашкавал  във загряна фурна на 230 градуса за около 10 минути.
Нарязва се сиренето на парчета,колкото е широк бекона.Взема се лентичка бекон и се увива внимателно около сиренето.Препичат се в тефлонов тиган от всички страни.Изважда се върху чиния с постлана салфетка.
Филийките се препичат и още топли се намазват със зехтин и чесън.
На клечка забучете първо резенче капия.След това набучете бекона със сиренето,маслината,гъбката.Шишчето се забучва върху хлебчето и леко се полива се сос чеснов сос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Всички текстови,снимкови и графични материали,публикувани в блога,са собственост на Вкусно и сладко кулинарни рецепти и неговият автор и са обект на авторско право по смисъла на закона за авторско право и сродните му права(ЗАПСП). Не се допуска цитиране,споделяне,копиране на съдържание от блога без разрешение от автора му,като при разрешение ,задължително се посочвана източника и се добавя прилежащ,работещ линк/хипер-връзка/ към www.tania-goleva.blogspot.com

АРХИВ НА БЛОГА

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...