ПИКАНТНИ РЕБЪРЦА
Продукти
2 кг.свински ребра
2с.л.зехтин
5с.л.горчица
1/2ч.ч.бяло вино
3с.л.соев сос
2с.л.балсамов оцет
3с.л.кетчуп
щипка джинджифил
сол
черен пипер
3с.л.кайсиено сладко
/или 1с.л.мед/
Разделете ребрата на парчета,като следвате линията на костта.В купа смесвате всички подправки за маринатата.Намажете месото обилно и го оставете на хладно да се маринова за няколко часа.
Загрейте фурната на 200градуса.Наредете ребърцата в тава,заедно с маринатата долейте 1/2ч.ч.вода,покрийте тавата със фолио и печете около 30минути.Махнете фолиото и печете рабърцата за още 30минути.
Сервирайте тези сочни и пикантни ребърца топли със зелена салата.
ПИКАНТНИ РЕБЪРЦА |
2 кг.свински ребра
2с.л.зехтин
5с.л.горчица
1/2ч.ч.бяло вино
3с.л.соев сос
2с.л.балсамов оцет
3с.л.кетчуп
щипка джинджифил
сол
черен пипер
3с.л.кайсиено сладко
/или 1с.л.мед/
Разделете ребрата на парчета,като следвате линията на костта.В купа смесвате всички подправки за маринатата.Намажете месото обилно и го оставете на хладно да се маринова за няколко часа.
Загрейте фурната на 200градуса.Наредете ребърцата в тава,заедно с маринатата долейте 1/2ч.ч.вода,покрийте тавата със фолио и печете около 30минути.Махнете фолиото и печете рабърцата за още 30минути.
Сервирайте тези сочни и пикантни ребърца топли със зелена салата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар