.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове BGtop Follow Me on Pinterest

събота, 10 март 2012 г.

ПАНИРАНИ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА

ПАНИРАНИ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА


Продукти
200гр.жабешки бутчета
сол,черен пипер
1ч.ч.прясно мляко

за панировката
1яйце
1с.л.соев сос
галета
корнфлеик
олио за пържене

Измийте жабешките бутчета,поръсете черен пипер и посолете.Потопете ги в пр.мляко за около час.Разбийте яйцето заедно с соевия сос.Потопете бутчетата в яйцето и оваляйте в галета.Оставете бутчетата за около 30минути да засъхне панировката.Отново ги потопете в яйце и ги оваляйте в счукан на ситно корнфлеик.Оставете отново да засъхне за 20 минути.Изпържете ги в маслена баня до зачервяване.Сервирайте ги топли с резенче лимон.

2 коментара:

  1. Нещо много любимо от детството... Баща ми беше "виновникът" да имам късмета и да опитам този така вкусен деликатес. Поздравления за рецептата! =)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Наистина са вкусен деликатес.Много хора се мръщят по простата причина,че не са ги опитали.
      Поздрави Гергана. Желая ти хубава вечер!

      Изтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Всички текстови,снимкови и графични материали,публикувани в блога,са собственост на Вкусно и сладко кулинарни рецепти и неговият автор и са обект на авторско право по смисъла на закона за авторско право и сродните му права(ЗАПСП). Не се допуска цитиране,споделяне,копиране на съдържание от блога без разрешение от автора му,като при разрешение ,задължително се посочвана източника и се добавя прилежащ,работещ линк/хипер-връзка/ към www.tania-goleva.blogspot.com

АРХИВ НА БЛОГА

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...