ПАНИРАНИ ЖАБЕШКИ БУТЧЕТА
Продукти
200гр.жабешки бутчета
сол,черен пипер
1ч.ч.прясно мляко
за панировката
1яйце
1с.л.соев сос
галета
корнфлеик
олио за пържене
Измийте жабешките бутчета,поръсете черен пипер и посолете.Потопете ги в пр.мляко за около час.Разбийте яйцето заедно с соевия сос.Потопете бутчетата в яйцето и оваляйте в галета.Оставете бутчетата за около 30минути да засъхне панировката.Отново ги потопете в яйце и ги оваляйте в счукан на ситно корнфлеик.Оставете отново да засъхне за 20 минути.Изпържете ги в маслена баня до зачервяване.Сервирайте ги топли с резенче лимон.
Продукти
200гр.жабешки бутчета
сол,черен пипер
1ч.ч.прясно мляко
за панировката
1яйце
1с.л.соев сос
галета
корнфлеик
олио за пържене
Измийте жабешките бутчета,поръсете черен пипер и посолете.Потопете ги в пр.мляко за около час.Разбийте яйцето заедно с соевия сос.Потопете бутчетата в яйцето и оваляйте в галета.Оставете бутчетата за около 30минути да засъхне панировката.Отново ги потопете в яйце и ги оваляйте в счукан на ситно корнфлеик.Оставете отново да засъхне за 20 минути.Изпържете ги в маслена баня до зачервяване.Сервирайте ги топли с резенче лимон.
Нещо много любимо от детството... Баща ми беше "виновникът" да имам късмета и да опитам този така вкусен деликатес. Поздравления за рецептата! =)
ОтговорИзтриванеНаистина са вкусен деликатес.Много хора се мръщят по простата причина,че не са ги опитали.
ИзтриванеПоздрави Гергана. Желая ти хубава вечер!