.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове BGtop Follow Me on Pinterest

събота, 17 март 2012 г.

ОГРЕТЕН С ПИЛЕ,ГЪБИ И КРУТОНИ

ОГРЕТЕН С ПИЛЕ,ГЪБИ И КРУТОНИ

Продукти
ОГРЕТЕН С ПИЛЕ,ГЪБИ И КРУТОНИ
2бр.пилешко филе
3филийки хляб
50гр.масло
150гр.пресни гъби
100гр.бекон
1малка глава лук
пресен лук
магданоз
щипка риган
2сварени яйца
сол
черен пипер
пресен чесън

за заливката
200гр.крема сирене
2яйца
100гр.кашкавал
магданоз

Нарежете хляба на кубчета и ги изпържете в масло до зачервяване.Нарежете пилешкото месо на лентички,гъбите на филийки,бекона на лентички и лука а ситно.В тиган загрейте олио и запържете пилешкото месо,лука,бекона и гъбите.Поръсете със нарязан на ситно пресен чесън и магданоз.Посолете със сол и черен пипер.Добавете крутоните,като оставите малко за декорация.
Прехвърлете ястието в тава,добавете нарязани сварени яйца.
За заливката,разбийте 2яйца със крема сирене или /сирене за мазане/и 100гр.настърган кашкавал.Полейте ястието,поръсете със магданоз и останалите крутони.Изпечете ястието в нагряна фурна на 220градуса до зачервяване.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Всички текстови,снимкови и графични материали,публикувани в блога,са собственост на Вкусно и сладко кулинарни рецепти и неговият автор и са обект на авторско право по смисъла на закона за авторско право и сродните му права(ЗАПСП). Не се допуска цитиране,споделяне,копиране на съдържание от блога без разрешение от автора му,като при разрешение ,задължително се посочвана източника и се добавя прилежащ,работещ линк/хипер-връзка/ към www.tania-goleva.blogspot.com

АРХИВ НА БЛОГА

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...